Therapeut

SUSAN RAMAKERS

Bekkenfysiotherapie, Oedeem Therapie, Big.nr. 19059826304

Mijn naam is Susan Ramakers, alweer 10 jaar mag ik mij Bekkenfysiotherapeut noemen. Met mijn jarenlange praktijkervaring sta ik voor u klaar om samen te werken aan mogelijke oplossingen voor uw klachten.

Nadat ik mijn opleiding als fysiotherapeut heb afgerond, ben ik me al vrij snel gaan specialiseren. Mijn interesses liggen op het gebied van Bekkenfysiotherapie en oncologie.

In 2012 heb ik de masteropleiding voor Bekkenfysiotherapie afgerond. De bekkenfysiotherapeut richt zich op mensen met problemen in het bekken, lage rug, buik en bekkenbodem. Door middel van continue opleiding, cursussen en trainingen houd ik mijn kennis en vaardigheden zo up-to-date mogelijk.

In de jaren erna heb ik naast de Bekkenfysiotherapie, ook nog cursussen gevolgd op het gebied van de oncologie, waardoor ik mensen tijdens en na hun behandelingen voor kanker kan en mag begeleiden tijdens het opbouwen van hun conditie en kracht. Bij verschillende soorten kanker is dit een mooie aanvulling op de Bekkenfysiotherapie.  

Afspraak maken?

Neem contact met ons op:


BEL DIRECT:

0475 - 46 84 94
Sports-Experience nu ook via Whatsapp te bereiken